Den fantastiske pasta-kokken Ida har nå gitt dere sitt hjerte.
Jeg vet at Karsten (hennes samboer) elsker denne retten!
Og her kommer et tips fra meg.
Fersk pasta er lett tilgjengelig i de fleste butikker, men det er så lett å lage selv!
Her er den "magiske" oppskriften:
Til fire personer:
175g hvetemel
1/2 ts salt
2 egg
1/2 ts olje.
Og that`s it.
Bland det sammen i den rekkefølgen jeg har skrevet det i. Det er ikke mer vanskelig enn det. Deigen skal være seig og smidig, men ikke sette seg fast i underlaget. Føl deg frem med fukt og mel.
Og du trenger ingen pastamaskin. Sist jeg laget pasta rullet jeg den flat med en tom rødvinsflaske:)
lag den så tynn du kan, og kok den. Pasta trenger ikke fosskoking, men pasta trenger mye vann. Ha gjerne salt og olje i vannet. Men husk at oljen fester seg til pastaen og gjør at den fester seg mindre til en evnt saus:)
Hjemmelaget pasta kokes i 3-4 min.
Siv Anitra.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar